Marató del Priorat
7 d'Octubre 2018
Organitza: Dracsrunners
Lloc: Falset
Un entorn únic, el Priorat. Una comarca per gaudir del seu paisatge com dels plaers gastronòmics que ens dóna la seva terra. El 7 d’octubre se celebra la cinquena Marató del Priorat, una cursa de muntanya que trepitja 6 termes municipals: Falset, Bellmunt del Priorat, Gratallops, la Vilella Baixa, Torroja del Priorat i Porrera.
La sortida i l’arribada de la cursa seran a l’edifici modernista de la Cooperativa de Falset-Marçà. Abans de la sortida els corredors, per anar escalfant, farem una visita ràpida per dins de les instal·lacions, on podrem veure les botes de vi i tot l’interior de l’edifici. En els diferents punts d’avituallament, s’oferiran degustacions de productes de la terra i per descomptat de vi.

Com puc inscriure'm?
Les inscripcions es poden formalitzar de forma online a la web www.maratodelpriorat.com. El preu de les inscripcions és de 35 euros la Marató i 30 euros la Mitja. Aquestes inclouen, en motiu del cinquè aniversari, una ampolla de vi i una samarreta tècnica, a més a més de vals descompte i obsequis diversos.

Una marató del més original
Els participants de la marató ho poden fer disfressats, i si és possible, amb motius relacionats amb la vinya i el vi. Una de les categories dels premis de la cursa és el de la millor vestimenta.

L’objectiu de la Marató del Priorat no és només l’esport, sinó també compartir una jornada festiva on el paisatge i el vi del Priorat en siguin els veritables protagonistes.