El romesco és el plat típic de Santa Coloma elaborat amb bacallà, una picada d'ametlles, avellanes, alls, carquinyolis, bitxo i espècies... Una recepta única per degustar-la amb bona companyia. El tercer dissabte de juliol, se celebra la XXIV
Romescada Popular i el XXII
Aplec de la Sardana a Santa Coloma de Queralt.
A partir de 2/4 de 6 de la tarda, a la Plaça Major toparem amb la ballada de sardanes amb les cobles Ciutat de Girona i Mediterrània, el concurs de romesco amb la preparació i demostració en directe del romesco colomí. Seguidament hi haurà la Romescada popular. El Menú de la Romescada Popular compta d'una amanida, romesco colomí, fruita i pastís, tot acompanyat amb un bon vi!
La Romescada té un preu de 15€/persona (anticipada fins a 500 tiquets); 18€ (dies previs o al mateix dia).
Els tiquets poden adquirir-se al Forn Pujó de Santa Coloma de Queralt. PEr la seva reserva es poden fer a través dels següents telèfons: 977 88 04 78 - 620 80 35 55 o via email a:
[email protected]