Divendres DiVins - El Vendrell
27 de juliol
Organitza: Serveis Territorials de Cultura al Camp de Tarragona, Serveis Territorials d’Agricultura de la Generalitat, INCAVI, diverses Denominacions d'Origen
Lloc: El Vendrell
El 27 de juliol, a les 19.30h, el cicle DiVins es trasllada al Vendrell amb els vins de la DO Penedès. Realitzarem una visita guiada per la Casa Fundació Apel·les Fenosa, una residència del segle XVI que l’escultor Fenosa va comprar l’any 1957, la va restaurar i condicionar per passar diversos períodes de la seva vida treballant.  Richard White i la seva banda de roots, blues, swing i ragtime oferiran la seva música als jardins de la residència.
 

La fidelitat té premi als Divendres DiVins
Aquelles persones que assisteixin a les set sessions se'ls obsequiarà amb una ampolla de vi d'una de les DO's participants. Entre tots el premiats se sortejarà un lot de set ampolles, una de cada DO, al final de la darrera sessió que es farà a Caseres.

L'entrada a cadascun dels tasts de Divendres DiVins es pot aconseguir de forma prèvia a les diferents DO's participants, amb un preu de 5 € per persona.