Divendres DiVins - Caseres
17 d'agost
Organitza: Serveis Territorials de Cultura al Camp de Tarragona, Serveis Territorials d’Agricultura de la Generalitat, INCAVI, diverses Denominacions d'Origen
Lloc: Caseres
Els Divendres DiVins 2018 finalitzaran el 17 d’agost a la localitat de Caseres amb els vins de la DO Terra Alta. Es farà una visita pel poble a partir de l’Església de Santa Maria Magdalena. Els tarragonins Xavier Pie, saxo soprano i MACC, guitarres i efectes, ens presentaran peces del seu darrer CD Connexions que vol ser un salt endavant en la recerca d’un so propi, més contundent i que alterna el protagonisme dels instruments amb acurats arranjaments que no deixaran indiferent a ningú.

La fidelitat té premi als Divendres DiVins
Aquelles persones que assisteixin a les set sessions se'ls obsequiarà amb una ampolla de vi d'una de les DO's participants. Entre tots el premiats se sortejarà un lot de set ampolles, una de cada DO, en aquesta darrera sessió a Caseres.

L'entrada a cadascun dels tasts de Divendres DiVins es pot aconseguir de forma prèvia a les diferents DO's participants, amb un preu de 5 € per persona.