Parlem de restaurants, llocs concrets, espais... i més on seure a taula i gaudir d'un àpat.
 
VOTEM
Imatge il·lustrativa
Núria Escalona
NÚRIA ESCALONA
30/08/2018
Les taules no són les protagonistes de les Festes Majors, però juguen un paper importantíssim durant aquests dies i agrupen un gran volum de gent que comparteix àpat. Ens aturem als moments al voltant d'una taula de la Festa Major de Sitges.
A TAULA
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
23/07/2018
Bellavista del Jardín del Norte, el restaurant dels germans Messi i Iglesias, celebra el segon aniversari amb una aposta renovada a la cuina amb la incorporació del xef Miguel Estrada, durant els últims 4 anys al Tickets.
A TAULA
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
18/07/2018
Meritxell Falgueras i Raül Balam treballen per primer cop junts de la mà de Nespresso i presenten un menú d’edició limitada que té el cafè Nespresso Galápagos Santa Cruz com a protagonista
POSTALS
Imatge il·lustrativa
14/07/2018
Tast serà el nom del nou restaurant que homenatjarà la cuina catalana de la mà del cuiner Paco Pérez, la cúpula esportiva del Manchester City, íntegrament catalana, i el grup de restauració Fazenda
SANT JOAN
Imatge il·lustrativa
Trinitat Gilbert
22/06/2018
Per Sant Joan, n’hi ha que busquen les coques tradicionals, la de fruita, i també n’hi ha que volen novetats. El forner de pa ecològic Jordi Morera, de l’Espiga d’or de Vilanova i la Geltrú, convenç uns i altres.
A TAULA
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
25/05/2018
Tot en un sol lloc: bon menjar, bon beure, bon preu, passió i humilitat.
Voltem
Imatge il·lustrativa
JUDITH MANERO
12/05/2018
Un espectacle visual i sensorial als plats de Gastroflors. Les plantes i les flors són les protagonistes de diversos menús exclusius per Temps de Flors
A taula
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
08/05/2018
Una crònica de tapes "top" al centre de Sitges. Visitem el restaurant El Pou de la mà de Núria Escalona.
A TAULA
Imatge il·lustrativa
JUDITH MANERO
03/05/2018
L’escènica i les arrels de l’Índia amb una fresca reinterpretació de la mà del xef Ivan Surinder
A taula
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
23/04/2018
Després d'una trajectòria de més de 20 anys a la Masia Sant Cugat, un restaurant de cuina tradicional ubicat a Sant Cugat del Vallès, Javier Orobitg aposta per Barcelona.
Ruta Gastronòmica
Imatge il·lustrativa
07/03/2018
El bacallà es converteix en protagonista d’alguns restaurants i mercats del 15 de març al 8 d’abril
Crònica Gastronòmica
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
28/02/2018
Itàlia al plat en un ambient novaiorquès en mig de la ciutat de Barcelona.
Crònica Gastronòmica
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
14/12/2017
Green Vita, una aposta de restauració diferent i trencadora per als centres comercials. Una aposta per l'alimentació saludable i responsable per al conjunt de la societat.
Crònica Gastronòmica
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
05/12/2017
'Cuina de Fira' és la proposta dels restauradors de la comarca del Pallars Jussà que ens permet conèixer, tastar i gaudir de la gastronomia més tradicional de la zona.
Imatge il·lustrativa
MARINA PLANAS
07/11/2017
El plaer del menjar des que el prepares fins que el gaudeixes
CRÒNICA GASTRONÒMICA
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
16/08/2017
Pere Planagumà captiva la gastronomia de Roses amb la seva cuina al Rom Roses.
Crònica Gastronòmica
Imatge il·lustrativa
Núria Escalona
NÚRIA ESCALONA
11/05/2017
Crónica
Imatge il·lustrativa
MARINA PLANAS
24/11/2016
Si sempre has tingut ganes d'anar a un restaurant des que escoltes parlar d'ell i el destí t'ho posa davant, ha de ser per alguna raó
Si sempre has tingut ganes d'anar a un restaurant des que escoltes parlar d'ell i el destí t'ho posa davant, ha de ser per alguna raó.
Crónica
Imatge il·lustrativa