Parlar d'enoturisme, turisme gastronòmic, cultura, esdeveniments...


 
 
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
06/07/2018
Sant Pau d'Ordal, un territori on el circuit agroalimentari fa pinya per donar a conèixer el seu potencial. El préssec n'és el motor.
La cuina de Picasso
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
05/06/2018
Un viatge sensorial per l’obra gastronòmica del pintor malagueny, amb François Chartier
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
28/05/2018
Quan a l’Empordà bufa la tramuntana, a l’Ebre, el mestral. El dia comença extremadament ventós al port de l’Ametlla de Mar per rebre Jordi Roca. Un no-contrast nord-sud. La mar, platejada i arrissada. El sol escalfa, però el vent fa la guitza.
Voltem
Imatge il·lustrativa
JUDITH MANERO
12/05/2018
Un espectacle visual i sensorial als plats de Gastroflors. Les plantes i les flors són les protagonistes de diversos menús exclusius per Temps de Flors
Voltem
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
10/05/2018
El REC.0 també és gastronomia. Hi pots trobar 34 food trucks, un pop up restaurant, 5 espais de marques gastronòmiques i 5 restaurants convencionals. T'ajudem a triar el teu menú amb aquesta proposta que passa pels diferents gustos i sabors de la cuina del REC.0
Actualitat
Imatge il·lustrativa
08/05/2018
De l'1 al 3 de juny se celebrarà la 7a edició de la fira vinícola Temps de Vi a Vilanova i la Geltrú. Enguany s'estrena nova web.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
26/04/2018
Riudevins – Mostra de vins de la Vall del Mediona-Riudebitlles arriba a la segona edició i tindrà lloc a Sant Pere de Riudebitlles el proper dissabte 5 de maig.
Ruta Gastronòmica
Imatge il·lustrativa
07/03/2018
El bacallà es converteix en protagonista d’alguns restaurants i mercats del 15 de març al 8 d’abril
Fira del gall
Imatge il·lustrativa
17/12/2017
Ruth Troyano, periodista i sommelier, pregona la Fira del Gall 2017 de Vilafranca del Penedès reclamant dignificació de la tasca de la ramaderia, l'agricultura i el periodisme. | Ruth Troyano, periodista i sommelier, pregona la Fira del Gall 2017 de Vilafranca del Penedès reclamant dignificació de la tasca de la ramaderia, l'agricultura i el periodisme.
Crònica Gastronòmica
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
05/12/2017
'Cuina de Fira' és la proposta dels restauradors de la comarca del Pallars Jussà que ens permet conèixer, tastar i gaudir de la gastronomia més tradicional de la zona.