SANT JOAN
Imatge il·lustrativa
Trinitat Gilbert
22/06/2018
Per Sant Joan, n’hi ha que busquen les coques tradicionals, la de fruita, i també n’hi ha que volen novetats. El forner de pa ecològic Jordi Morera, de l’Espiga d’or de Vilanova i la Geltrú, convenç uns i altres.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
28/05/2018
Quan a l’Empordà bufa la tramuntana, a l’Ebre, el mestral. El dia comença extremadament ventós al port de l’Ametlla de Mar per rebre Jordi Roca. Un no-contrast nord-sud. La mar, platejada i arrissada. El sol escalfa, però el vent fa la guitza.
Opinió
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
05/05/2018
Quan la gastronomia és cultura. Una reflexió en motiu del tancament del restaurant Pitarra a la ciutat de Barcelona.
SANT JORDI
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
23/04/2018
El pa de Sant Jordi fa 30 anys que està entre nosaltres, així ho confirma el Gremi de Flequers de Barcelona, que per celebrar-ho, aquest 2018, ha posat en marxa el primer concurs de Millors Pans de Sant Jordi 2018.
Crònica Gastronòmica
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
05/12/2017
'Cuina de Fira' és la proposta dels restauradors de la comarca del Pallars Jussà que ens permet conèixer, tastar i gaudir de la gastronomia més tradicional de la zona.