Parlem de restaurants, llocs concrets, espais... i més on seure a taula i gaudir d'un àpat.
 
SANT JORDI
Mónica Gregori de L'Obrador dels 15, Millor Pa de Sant Jordi 2024.
Mónica Gregori de L'Obrador dels 15, Millor Pa de Sant Jordi 2024. | Panàtics.
NÚRIA ESCALONA
22/04/2024
65 forners entre professionals i alumnes d'escoles de fleca de Catalunya s'han presentat al VII Concurs del “Millor Pa de Sant Jordi 2024”
SANT JORDI
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
18/04/2024
T'ensenyem a fer el pa de Sant Jordi i roses de poma
CURIOSITATS
Torrons.
Torrons. | Canva.
ALBERT RIBAS
11/12/2023
Et llistem alguns dels torrons més sorprenents i deliciosos per a triomfar aquest Nadal
RECEPTES
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
25/10/2023
T'ensenyem com fer els tradicionals panellets de pinyons i d'altres varietats en dues receptes senzilles i divertides.
ACTUALITAT
Formatges.
Formatges. | Xerigots.
GASTROTALKERS
11/10/2023
Amb cada calendari venut es destinarà un kg de formatge al Rebost Solidari de Vilafranca
GELATERIA
Gelat de ratafia l'Hòstia i nata esquitxada de la gelateria Baboia.
Gelat de ratafia l'Hòstia i nata esquitxada de la gelateria Baboia. | Núria Escalona.
NÚRIA ESCALONA
11/08/2023
Gelats de pet de monja, catànies, ratafia, mel i mató... i més!
CURIOSITATS
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
19/12/2022
Et llistem 10 torrons amb sabors sorprenents i ben presentats per a triomfar aquest Nadal
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
01/12/2022
El pastisser Toni Roig s'ha imposat sobre un total de 52 participants en el primer concurs 'Millor torró artesà de crema d'Espanya'
RECEPTES
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
19/10/2022
T'ensenyem com fer els tradicionals panellets de pinyons i d'altres varietats en dues receptes senzilles i divertides.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
06/10/2022
Et facilitem la feina i et proposem diferents llocs de Sitges on fer passar la gana del 6 al 16 d'octubre durant el 55è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.
A TAULA
Arròs negre del mar amb cloïsses i allioli d'herbes.
Arròs negre del mar amb cloïsses i allioli d'herbes. | Chicken Beers.
GASTROTALKERS
03/09/2022
El restaurant ha donat una volta a la seva carta amb una forta presència d'arrossos i productes Km0 del Parc Agrari del Baix Llobregat
ACTUALITAT
Vista general del complex ROCA Sant Julià.
Vista general del complex ROCA Sant Julià. | Jordi Mas.
NÚRIA ESCALONA
31/07/2022
L'empremta dels germans Roca convertirà La Fortalesa de Sant Julià en un espai de creixement conceptual, humà i lúdic al voltant de la gastronomia
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
GASTROTALKERS
19/07/2022
Can Culleretes i Ca l’Isidre, ambdós de Ciutat Vella, s’enduen les Mencions Honorífiques
SANT JOAN
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
22/06/2022
Clàssiques o transgressores? Aquestes són algunes de les coques de Sant Joan que no et pots perdre aquest 2022
A TAULA
Entrada de Vicio a Mas Sorrer.
Entrada de Vicio a Mas Sorrer. | Vicio.
GASTROTALKERS
18/06/2022
Vicio inaugura aquest dissabte, 18 de juny, el seu nou Pop Up a Mas Sorrer sota el nom Vicio Hot Spot
ENTRE COPES
Imatge il·lustrativa
27/05/2022
La segona edició del Festival Gastronòmic Corpinnat se celebrarà en espais singulars dels 11 cellers de la marca entre el 15 de juny i el 31 de juliol.
ENTRE COPES
Romain Fornell (Caelis Restaurant) flamejant amb brandy un llamàntol.
Romain Fornell (Caelis Restaurant) flamejant amb brandy un llamàntol. | Ruth Troyano.
RUTH TROYANO PUIG
22/03/2022
Fundador Supremo fa ambaixador dels seus brandys al xef francès Romain Fornell, al capdavant del Caelis Restaurant
ACTUALITAT
El xuixo de la pastisseria Juhé de l'Escala.
El xuixo de la pastisseria Juhé de l'Escala. | ACN.
NÚRIA ESCALONA
13/03/2022
La pastisseria Juhé de l'Escala s’ha imposat a una trentena de pastisseries d'arreu de Catalunya
CAP DE SETMANA
Malvasia al CIM Sitges.
Malvasia al CIM Sitges. | Núria Escalona.
ALBERT RIBAS
11/11/2021
Agenda d'activitats gastronòmiques per al cap de setmana del 12 al 14 de novembre.
A TAULA
Filet Wellington amb salsa cafè parís, cebes i orellanes.
Filet Wellington amb salsa cafè parís, cebes i orellanes. | Núria Escalona.
NÚRIA ESCALONA
27/10/2021
Un migdia normal, al restaurant Normal dels tres germans més normals del panorama gastronòmic
Pàgina 1 de 4