Vinya

Les imatges guanyadores del 'V Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura'

| 28/11/2017 a les 19:39h
Especial: Actualitat
Arxivat a: Magazine, Segura Viudas
Imatge il·lustrativa
El jurat del V Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura fa públic el veredicte d'aquest esdeveniment fotogràfic dissenyat per realçar el patrimoni natural que hom pot descobrir un dia qualsevol al voltant del celler de Torrelavit.
Aquesta notícia es va publicar originalment el 28/11/2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Després de la deliberació del jurat, s'ha reconegut amb el Gran Premi Segura Viudas de fotografia de natura i 2.000€ a la fotografia d'en Xavier Martínez d'una aranya camuflada en un exemplar de cua de cavall (Equisetum sp.)
 

Gran Premi V Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura Foto: Xavier Martínez


Els primers premis de les categories Fauna, Paisatge i Flora, reconeguts amb 900€, han sigut per a Edgar Madrenys, Eloi Omella i Rafael Torralbo respectivament.
 

Primer premi V Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura en la categoria flora. Foto: Rafael Torralbo

 
 

Primer premi V Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura en la categoria fauna. Foto: Edgar MadrenysPrimer premi del V Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura en la categoria de paisatge. Foto: Eloi Omella


Els finalistes d'aquestes mateixes categories, amb un premi de 300€, han estat Edgar Madrenys, altre cop, Josep Maria Pérez i Alex Alonso.

A la categoria especial, donada a conèixer per sorpresa mitja hora abans de l'inici del ral· li i dedicada enguany al color, el jurat ha reconegut el primer premi a Francesc Fontanals i Nani González n'ha estat la finalista.
 

Primer premi V Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura en la categoria color. Foto: Francesc Fontanals

 


El premi especial Mirada al conjunt de diferents fotografies que millor reflecteixin la mirada personal d'un autor sobre l'entorn natural de l'Heretat Segura Viudas ha sigut per a Xavier Hita.
 

Premi especial Mirada del V Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura Foto: Xavier Hita
 

Premi especial Mirada (2) del V Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura Foto: Xavier Hita
 

Premi especial Mirada (3) del V Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura Foto: Xavier Hita

 

Premi especial Mirada (4) del V Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura Foto: Xavier Hita


Entre les més de 15.000 fotografies realitzades el jurat n'ha seleccionat les que millor representen l'objectiu de l'esdeveniment: una fotografia de natura honesta i sense artificis, que documenti la riquesa de la biodiversitat present a l'Heretat Segura Viudas.