ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El premi Lledoner d'Or reconeix l’aposta i promoció pels vins de l’Empordà.
CAVA
Imatge il·lustrativa
Maoz Eliakim
01/01/1970
La sommelier de capçalera de Gastrotalkers, especialitzada en turisme enològic, obrirà la fira de degustació de caves i gastronomia
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
Núria Escalona
01/01/1970
Els Premis Vinari 2018 han celebrat el tast de vins finalistes de la sisena edició del concurs a El Celler de Rubí.
VOTEM
Imatge il·lustrativa
Núria Escalona
NÚRIA ESCALONA
01/01/1970
Les taules no són les protagonistes de les Festes Majors, però juguen un paper importantíssim durant aquests dies i agrupen un gran volum de gent que comparteix àpat. Ens aturem als moments al voltant d'una taula de la Festa Major de Sitges.
CAVA
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Javier Pagés, CEO del Grup Codorníu Raventós i Vicepresident de la Federació Espanyola del Vi, és el nou president del Consell Regulador del Cava.
VEREMA
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
La DO Penedès preveu una verema de gran qualitat gràcies a la bona pluviometria de la primavera. La baixada de les temperatures dels darrers dies permetran una maduració més lenta del raïm i una collita més espaiada en el temps
VOLTEM BARCELONA
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Arriba la 7a edició de la Ruta de Vins DO Catalunya de la Festa Major de Gràcia, una setmana on a cada carrer es podrà tastar un vi diferent de la DO
VEREMA
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
De nit i amb la seva característica recol·lecta manual, el celler centenari dóna el tret de sortida a la campanya de verema a tot Europa
A TAULA
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
01/01/1970
Bellavista del Jardín del Norte, el restaurant dels germans Messi i Iglesias, celebra el segon aniversari amb una aposta renovada a la cuina amb la incorporació del xef Miguel Estrada, durant els últims 4 anys al Tickets.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El mercat de territori Santa Teca es confirma com una referència gastro-cultural d'estiu al sud de Catalunya amb més de 2000 visitants en la seva quarta edició.
A TAULA
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
01/01/1970
Meritxell Falgueras i Raül Balam treballen per primer cop junts de la mà de Nespresso i presenten un menú d’edició limitada que té el cafè Nespresso Galápagos Santa Cruz com a protagonista
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
La Plataforma “Defensem la identitat vitivinícola del Penedès” es presenta públicament en defensa del model d'èxit cultural, social i econòmic del territori del Penedès que es pot veure afectat en la posada en marxa del Pla Territorial Parcial (PTP) del Penedès.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
L’Associació d’Empresaris Surers de Catalunya (AECORK) premia Els Amics de les Arts, Guillermo Cruz i Zoltan Nagy en la XXVII edició dels Premis Gla d’Or
POSTALS
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
Tast serà el nom del nou restaurant que homenatjarà la cuina catalana de la mà del cuiner Paco Pérez, la cúpula esportiva del Manchester City, íntegrament catalana, i el grup de restauració Fazenda
Entre copes
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
La ratafia Corriols, a més de dos llibres, ha estat l'escollida per Quim Torra com a regal institucional en la seva primera reunió amb Pedro Sánchez.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
01/01/1970
Sant Pau d'Ordal, un territori on el circuit agroalimentari fa pinya per donar a conèixer el seu potencial. El préssec n'és el motor.
BIBLIOTECA
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
01/01/1970
​El sociòleg, escriptor i especialista en enoturisme Lluís Tolosa (Barcelona, 1968) acaba de publicar la “Guia d’Enoturisme de Catalunya” coincidint amb el premi Best Wine Tourism Book in the World 2018 que li han atorgat als Gourmand Awards a la Xina pel seu llibre anterior: “Márketing del enoturismo”.
080 FASHION WEEK
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
01/01/1970
Nova col·laboració artística entre els caves Mistinguett i el dissenyador Òscar León que avui obre la passarel·la del 080 a Barcelona
SANT JOAN
Imatge il·lustrativa
Trinitat Gilbert
01/01/1970
Per Sant Joan, n’hi ha que busquen les coques tradicionals, la de fruita, i també n’hi ha que volen novetats. El forner de pa ecològic Jordi Morera, de l’Espiga d’or de Vilanova i la Geltrú, convenç uns i altres.
ENTRE COPES
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
01/01/1970
La Família Torres estrena celler a les Terres de Ponent amb la voluntat d’elaborar vins elegants que demostrin la fortalesa i la calidesa d’un territori marcat per un clima extrem
Entre copes
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
David González i Xavier Almeida, segon i tercer finalista d'una competició internacional en què han participat més de 150 bàrmans
La cuina de Picasso
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
01/01/1970
Un viatge sensorial per l’obra gastronòmica del pintor malagueny, amb François Chartier
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
RUTH TROYANO
01/01/1970
Quan a l’Empordà bufa la tramuntana, a l’Ebre, el mestral. El dia comença extremadament ventós al port de l’Ametlla de Mar per rebre Jordi Roca. Un no-contrast nord-sud. La mar, platejada i arrissada. El sol escalfa, però el vent fa la guitza.
A TAULA
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
01/01/1970
Tot en un sol lloc: bon menjar, bon beure, bon preu, passió i humilitat.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
La sisena edició dels Premis Vinari supera per primera vegada els 900 vins participants i arriba als 250 cellers.
Actualitat
Imatge il·lustrativa
01/01/1970
El nou logotip de la DO Costers del Segre s'apropa a la modernitat i la sostenibilitat i s'allunya de les botes i els colors càlids per connectar amb els consumidors.
Postals
Imatge il·lustrativa
PJ ARMENGOU
01/01/1970
Les truites de blat de moro més populars de Veneçuela van ser un símbol del chavisme. La seva escassetat és avui una de les causes del seu declivi.
Voltem
Imatge il·lustrativa
JUDITH MANERO
01/01/1970
Un espectacle visual i sensorial als plats de Gastroflors. Les plantes i les flors són les protagonistes de diversos menús exclusius per Temps de Flors
Voltem
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
01/01/1970
El REC.0 també és gastronomia. Hi pots trobar 34 food trucks, un pop up restaurant, 5 espais de marques gastronòmiques i 5 restaurants convencionals. T'ajudem a triar el teu menú amb aquesta proposta que passa pels diferents gustos i sabors de la cuina del REC.0
Pàgina 1 de 3