CARLA NOT
 

Roses de poma

 

Un postre molt saludable!

 

És l’opció ideal quan ens debatem entre la sana opció de la fruita o d’un postre, a més té una bonica presentació i permet decorar-lo amb toppings. Per descomptat, no és el mateix que menjar fruita fresca ja que, la cocció destrueix les vitamines, però sí que conserva la pectina o fibra de la poma fent que aquest postre sigui saludable.

 
Tipus: Cuina Saludable
Quantitat: 6 persones
Temps de preparació: 60 minuts

Ingredients

Base
1 làmina
pasta de full
2
Pomes vermelles
al gust
Melmelada dietètica o sense sucre
al gust
Canyella en pols
un pessic
Sucre de llustre

ELABORACIÓ

 
  • Tallem les pomes en làmines molt fines i les submergim en aigua amb llimona per evitar que s’oxidin.

  • Les coem al microones 3-4 min. fins que estiguin flexibles i es puguin doblegar.

  • Tallem la pasta de full en sis tires d’uns 6 cm. d’ample, una per a cada rosa.

  • Afegim una mica de melmelada i canyella sobre la tira de pasta de full.

  • A continuació repartim les làmines de poma deixant la part de la pell sobresortint per damunt.

  • Dobleguem la tira de pasta de full sobre les pomes deixant a la vista la part superior de la pell i enrotllem amb suavitat.

  • Lubriquem el motlle de silicona per magdalenes.

  • Fornejem a 190ºC, 40-45 min. depenent del forn (amb motlles de silicona una mica més).

 

Bon profit!