Fira de Sant Jaume
Del 23 al 25 de juliol
Organitza: Ajuntament de Prats de Lluçanès
Lloc: Prats de Lluçanès
La Fira de Sant Jaume, organitzada conjuntament per la Unió de Botiguers i Comerciants de Prats de Lluçanès i l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, i anomenada Fira del Comerç, se celebra el diumenge més proper a la festivitat de Sant Jaume, el 25 de juliol. Aquesta centenària i tradicional fira, compta amb diversos actes durant tot el cap de setmana, com espectacles, exposicions, xerrades, sent el principal atractiu el diumenge amb les parades d’artesans, firaires, Mercat del Rebost i entitats.

Sense la presència del Tastaqmarca degut a la pandèmia, la Fira s'ha renovat i adaptat per tal de seguir potenciant els productes de proximitat i les pràctiques saludables.

En quan a la gastronomia, destaquem el dissabte 24 on a les 10 del matí hi ha una activitat de com organitzar un menú saludable amb la Laia Puig, especialista en salut i nutrició; i el diumenge 25, on durant tot el dia hi haurà firaires, elaboradors i productors del territori al centre del poble, i especialment al matí, on també hi haurà present el mercat setmanal i botigues al carrer.

Consulta tot el programa AQUÍ
Reserva alguna de les activitats AQUÍ (són gratuïtes)