Agronyam
22 d'octubre
Organitza: Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp
Lloc: Castell Templer de Barberà de la Conca
Agronyam és la jornada perfecta per aportar coneixements i connectar productors i elaboradors del Camp de Tarragona amb professionals de la restauració d’arreu del país. Una trobada entre cuiners, periodistes gastronòmics, foodies, restauradors, elaboradors i productors locals. Alguns dels ponents inclosos en el programa són: La chef amb 7 estrelles Michelín, Carme Ruscalleda; ’antropòleg de la Fundació Alícia, Joan Ribas; del mestre xarcuter mallorquí, Xesc Reina, de la Unió de Productors i Cuiners del Baix Penedès, Terra i Taula, de l’associació gastronòmica i cultural d’Igualada, Vadefoodies, i del cuiner de l’any i estrella Michelin, Vicent Guimerà.

Consulta el programa complet d'Agronyam:



Per participar-hi, cal fer inscripció abans del dia 12 d’octubre seguint aquest enllaç.