Gastronomia de la Garrotxa
Del 25 d'octubre al 25 de novembre
Organitza: Associació Hostalatge de la Garrotxa
Lloc: Olot
Encetem el mes gastronòmic de la Garrotxa amb la 34a edició de la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa, del 25 d'octubre al 25 de novembre. Un total de 17 restauradors de la comarca ofereixen menús que combinen la tradició, el producte de proximitat i de temporada i les noves tecniques culinaries actuals.

Decobreix els 17 restaurants i el plat excusiu de la mostra gastronòmica:

Restaurant Umami - Ramen de fajol, bolets i ou a 63º

Lògic Restaurant - Tulipa farcida de fesols de Santa Pau, botifarra, trompetes de la mort i alls tendres.

Restaurant La Cuina del Mercat - Guerra i pau: cremós de moniato amb arengada, sèsam i soja dolça

Restaurant Font Moixina - Dau de porcell, carbassa rostida, vieira i fons fosc d'ossos amb ratafia

Restaurant La Brasera - Crema de cigrons del país amb bròquil i rostes de cansalada

Restaurant La Quinta Justa - Formatge “Xiroi” de la Xiquella, amb crema de remolatxa i anxoves de l’Escala

Restaurant Les Cols - la brasa i el foc; filet de vedella, ceps, fulles, herbes, flors

Restaurant Hostal dels Ossos - Platillo de costelló i peus de porc amb cargols

Restaurant L'Hostalet - Farcellet d’escudella amb vinagreta de tomata

Restaurant La Curenya - Cruixent de pa de farro amb carpaccio de peu de porc i vinagreta de bolets

Restaurant Mas El Siubès - Cremós de foie de la Barroca amb gelatina de ratafia Russet, compota de poma de Girona i festucs

Restaurant Ca la Matilde - Patata farcida de carn de perol i Chutney de ceba de La Fageda.

Restaurant Sant Miquel - Tartaleta de farina de fajol amb carn de perol i vinagreta

Restaurant L'Arcada de Fares - Milfulls de confit d’ànec, ceps i salsa de foie

Restaurant Cal Sastre - Hummus de fesols de Santa Pau amb tataki de tonyina marinada amb soja dolça i mel

Restaurant Can Xel - Verat i sobrassada amb roca de tomata

Restaurant Ca l'Enric - Brandada de bacallà amb la seva cotna i mel de pi