Ruta gastronòmica de Cabrils
Del 2 de novembre al 3 de març
Organitza: Associació d'hostalers de Cabrils
Lloc: Cabrils
L'exaltació dels productes locals i autòctons arriba a la seva sisena edició al municipi de Cabrils del 2 de novrembre al 3 de març de 2019. Enguany, és la primera vegada que aquesta Ruta Gastronòmica comença a celebrar-se durant la tardor.  També, aquest recorregut del bon menjar, ha estat concebut amb un sentit
solidari, destinant 1 euro de cada tapa a benefici del Casal dels Infants de Barcelona, que des de fa 35 anys actua per revertir la situació de vulnerabilitat que viuen molts infants del Raval, facilitant l’educació, promocionant la seva escolarització.

Les 5 tapes solidaries per obrir la gana
- Cor de carxofa gratinat farcit de verduretes i llagostins del restaurant Sal i Pebre.
- Patata farcida de xistorra amb ou ferrat de guatlla, de l’Hort Cabrils.
- Tonyina ‘bluefin’ amb foie, espàrrecs i vinagre fumat, la proposta de Can Rin (un restaurant que comparteix hort propi amb l’Hostal de la plaça).
- Nigiri de salmó i maki de tonyina salvatge d'Arenys de la ma del restaurant Ca L’Estrany.
- Patata farcida de rostit de carn de perol i reducció de vi ranci amb un toc de farigola, un clàssic renovat de la carta tradicional de L’Hostal de la Plaça.

El preu d'aquests tastets és de 3,50 €, acompanyats de bon vi o una canya.