Vinyasons - Sara Terraza
12 de juliol
Organitza: Vinyasons - Ametller Origen
Lloc: Can Bas Domini Vinícola
Si t'encanten les experiències úniques, el vi i el cava, la gastronomia i la música en directe, no pots perdre't el VinyaSons. Una experiència per conèixer alguns dels cellers de la zona i gaudir d'una forma diferents els divendres, dissabtes i diumenges dels mesos d'estiu. El festival VinyaSons Ametller Origen arriba a la seva 7a edició amb 14 esdeveniments on es mariden la música, el vi, el cava i la gastronomia, donant lloc a noves experiències enoculturals i gastronòmiques que es consoliden al panorama català al llarg de les nits d’estiu.

El divendres 12 de juliol a les 20h tindrà lloc el maridatge entre Sarra Terraza, el celler de Can Bas i la degustació d'un menú ideat pel xef Héctor Marina

LA MÚSICA DE SARA TERRAZA

Després del seu pas com a solista pel programa Oh Happy Day de TV3 amb el Cor Geriona, i d’una gira de més de 50 concerts per tot Catalunya, Sara Terraza consolida el seu projecte amb referents de grans veus femenines com Amy Winehouse, Etta James, Lauryn Hill o Selah Sue. Tot aquest bagatge, sumat a la seva enorme creativitat i inquietud artística, ha anat modelant el seu estil cap al que podríem anomenar Pop-Soul, al qual ella hi aporta la seva personalitat per aconseguir un directe càlid i encisador.

EL CELLER

Can Bas és un domini vinícola històric situat al cor de la D.O. Penedès. Des de temps mil·lenaris els homes i dones d’aquesta comarca s’han dedicat al cultiu de la vinya ia l’elaboració de vins, i Can Bas ha estat testimoni directe d’aquest fet. Fa 2700 anys que aquest domini vinícola viu immers en un paisatge de vinyes i les mans de la seva gent es dediquen al delicat art d’elaborar vi. La gran casa senyorial de Can Bas data del segle XIV i està presidida per una magnífica façana de tres cossos. Té un jardí anterior i un altre posterior, envoltat per un baluard. Disposa de cellers, masoveries i dependències agrícoles annexes. La seva estructura s’assembla més a la casa senyorial que a la masia. Està situada al peu de l’antiga Via Augusta, en una zona plana, envoltada de vinyes i bosc. Actualment, els vins que s’elaboren continuen sent fruit de les vinyes que creixen a la propietat, després d’un acurat treball de pagesos i enòlegs; són autèntics vins de la terra, expressió del lloc i de l’entorn que els ha vist néixer.

PROPOSTA GASTRONÒMICA 

Degustació d'un menú ideat pel xef Hèctor Marina del restaurant 'La cuina de la Boqueria"


ENTRADES

Les entrades es poden reservar en aquest enllaç.