Vinyasons - In Crescendo
19 de juliol
Organitza: Vinyasons - Ametller Origen
Lloc: Sant Sadurní d'Anoia
Si t'encanten les experiències úniques, el vi i el cava, la gastronomia i la música en directe, no pots perdre't el VinyaSons. Una experiència per conèixer alguns dels cellers de la zona i gaudir d'una forma diferents els divendres, dissabtes i diumenges dels mesos d'estiu. El festival VinyaSons Ametller Origen arriba a la seva 7a edició amb 14 esdeveniments on es mariden la música, el vi, el cava i la gastronomia, donant lloc a noves experiències enoculturals i gastronòmiques que es consoliden al panorama català al llarg de les nits d’estiu.

El divendres 19 de juliol a les 20h tindrà lloc el maridatge entre In Crescendo, el celler Vilarnau i la degustació d'un menú de tapes gastronòmiques Ametller Origen.

LA MÚSICA D'IN CRESCENDO

In Crescendo és un grup vocal format per joves d’entre 17 i 25 anys, guanyadors de la segona edició del popular programa televisiu Oh Happy Day! de TV3. Des d’aleshores, amb només quatre anys de trajectòria, aquesta formació ha gravat tres treballs discogràfics i s’ha consolidat com un dels grups vocals més singulars del panorama musical actual. La seva versatilitat, qualitat vocal, originalitat dels arranjaments i composicions i carisma, els converteixen en una formació única i d’una gran força i dinamisme sobre els escenaris.

EL CELLER VILARNAU

La finca «Can Petit i les Planes de Vilarnau», de 20 hectàrees, es troba en un enclavament privilegiat en el cor de la regió del cava. Des de la finca es gaudeix d’unes magnífiques vistes a les muntanyes de Montserrat, les mateixes que protegeixen la vinya dels vents més freds del Pirineu. Cap al sud la vinya està flanquejada per la Serralada Litoral, i cap a l’est es mostra obert el mar Mediterrani, a només 30 quilòmetres de distància. En aquest preciós paratge, situat a 250 metres sobre el nivell del mar, es cultiva la vid de forma excel·lent. Cultivem aquestes 20 hectàrees amb tota l’estimació i cura que som capaços. Juntament amb la Chardonnay i la Pinot Noir, bases per l’elaboració dels nostres caves, tenim plantacions de Macabeu i Xarel·lo. Totes aquestes varietats estan plantades en la millor orientació per rebre les hores d’insolació necessàries i la millor ventilació gràcies a les suaus brises del Mediterrani, que ens garanteix una òptima maduració del fruit en cada verema.

PROPOSTA GASTRONÒMICA 

Podràs degustar alguns dels vins més emblemàtics del celler maridats amb una selecció de tapes gastronòmiques elaborades amb productes Ametller Origen.

Menú
Gotet de gaspatxo trufat amb ou de guatlla i «craks de pernil»
Empedrat de mongeta mini i bacallà amb vinagreta mediterrània
Tàrtar de salmó amb chutney de mango i cruixents
Verat en escabetx lleuger amb tomàquet confitat i palet d’oliva
Mini Burger de vedella, agredolç de ceba i brots tendres
Crestes asiàtiques de carn amb salsa de chili fumat
Arròs sec de cotxinilla brasejada, favetes amb romesco de tomàquet sec

Tapa Maridatge VinyaSons AO 2019: Endívia vermella amb pollastre de corral i vitello tonnatto amb tonnatto i Vilarnau Gran reserva Vintage 2013

ENTRADES

Les entrades es poden reservar en aquest enllaç.