CARLA NOT
 

Barreja d'arrossos amb verduretes

Plat vegetarià i energètic degut a la salsa i l’alt contingut en hidrats de carboni. A l'emprar uns arrossos salvatges, que son rics en fibra, aconseguim una absorció més lenta i una sacietat més perllongada.

Tipus: Mediterrània
Quantitat: 2 persones
Temps de preparació: 90 minuts

Ingredients

Barreja d'arrossos
20 gr.
Arròs brasmati integral
20 gr.
Arròs salvatge negre
20 gr.
Arròs salvatge vermell
Salsa
2
Pebrot verd
2
Ceba dolça
45 ml.
Oli d'oliva verge extra
1 culleradeta
Pebre vermell
1 culleradeta
Herbes provençals
al gust
Sal
8 o 10
Tomàquets cherry

ELABORACIÓ

1. Posem a bullir aigua en una cassola alta per coure l'arròs.
2. Trossegem les cebes i els grans d’all per posar-los a sofregir amb oli i una mica de sal en una paella
3. Quan el color del sofregit sigui daurat afegim el pebrots verds trossejats i deixem coure a foc mig.
4. Afegim el pebre vermell dolç i les herbes provençals.
5. Ho deixem sofregir fins que la barreja es vegi brillant.
6. Aleshores afegim els tomàquets 'cherry' tallats per la meitat.
7. Enretirem el sofregit del foc quan els tomàquets 'cherry' comencin a arrugar-se.
8. Ja serà temps (segons la marca varia del temps de cocció) de l’arròs del foc i colar-lo.
9. Emplatem.