Parlem de restaurants, llocs concrets, espais... i més on seure a taula i gaudir d'un àpat.
 
SANT JOAN
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
22/06/2022
Clàssiques o transgressores? Aquestes són algunes de les coques de Sant Joan que no et pots perdre aquest 2022
A TAULA
Entrada de Vicio a Mas Sorrer.
Entrada de Vicio a Mas Sorrer. | Vicio.
GASTROTALKERS
18/06/2022
Vicio inaugura aquest dissabte, 18 de juny, el seu nou Pop Up a Mas Sorrer sota el nom Vicio Hot Spot
ENTRE COPES
Imatge il·lustrativa
27/05/2022
La segona edició del Festival Gastronòmic Corpinnat se celebrarà en espais singulars dels 11 cellers de la marca entre el 15 de juny i el 31 de juliol.
ENTRE COPES
Romain Fornell (Caelis Restaurant) flamejant amb brandy un llamàntol.
Romain Fornell (Caelis Restaurant) flamejant amb brandy un llamàntol. | Ruth Troyano.
RUTH TROYANO PUIG
22/03/2022
Fundador Supremo fa ambaixador dels seus brandys al xef francès Romain Fornell, al capdavant del Caelis Restaurant
ACTUALITAT
El xuixo de la pastisseria Juhé de l'Escala.
El xuixo de la pastisseria Juhé de l'Escala. | ACN.
NÚRIA ESCALONA
13/03/2022
La pastisseria Juhé de l'Escala s’ha imposat a una trentena de pastisseries d'arreu de Catalunya
CAP DE SETMANA
Malvasia al CIM Sitges.
Malvasia al CIM Sitges. | Núria Escalona.
ALBERT RIBAS
11/11/2021
Agenda d'activitats gastronòmiques per al cap de setmana del 12 al 14 de novembre.
A TAULA
Filet Wellington amb salsa cafè parís, cebes i orellanes.
Filet Wellington amb salsa cafè parís, cebes i orellanes. | Núria Escalona.
NÚRIA ESCALONA
27/10/2021
Un migdia normal, al restaurant Normal dels tres germans més normals del panorama gastronòmic
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
07/10/2021
Et facilitem la feina i et proposem diferents llocs de Sitges on fer passar la gana del 7 al 17 d'octubre durant el 54è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.
BUSQUEM
Arròs.
Arròs. | La Zorra Sitges.
GASTROTALKERS
20/09/2021
Els llocs on menjar les millors arrossos de Catalunya segons la comunitat Gastrotalkers
A TAULA
Pa de la Diada.
Pa de la Diada. | Jordi Morera.
GASTROTALKERS
10/09/2021
La recepta d'aquest pa tant català ideat per Eduard Crespo.
VOLTEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
04/09/2021
‘Chochotorta’, ‘dulce de leche’ o ‘banana split’, tres gelats que has de tastar al Momocho de Castelldefels
GUIA REPSOL
Imatge il·lustrativa
16/08/2021
15 restaurants catalans han obtingut nous 'soles' i Catalunya passa a tenir 98 establiments distingits a la Guia Repsol
A TAULA
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
11/08/2021
Les Magnòlies és un restaurant estrellat, però també és un restaurant familiar. Ho notareu als productes i als plats, al tracte i a l’ambient.
GUIA REPSOL
Imatge il·lustrativa
06/08/2021
Més d'un centenar d'establiments de tot Catalunya reben la nova distinció 'Solete' de la prestigiosa Guia Repsol.
A TAULA
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
03/08/2021
Joc, divertiment i producte en una petita terrassa de l’Eixample de Barcelona. Alta cuina a peu de carrer.
BUSQUEM
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
31/07/2021
Els llocs on menjar les millors truites de Catalunya segons la comunitat Gastrotalkers

 
A taula
Imatge il·lustrativa
NÚRIA ESCALONA
05/07/2021
Un espai amb dues terrasses per gaudir dels dies d’estiu a Begur.
A TAULA
Interior del Barça Cafe
Interior del Barça Cafe | FCBARCELONA
17/05/2021
El nou ‘sportsbar’ del Futbol Club Barcelona ja ha obert les seves portes
A TAULA
Oriol Castro durant la masterclass de la Gamba de Vilanova.
Oriol Castro durant la masterclass de la Gamba de Vilanova. | Núria Escalona.
NÚRIA ESCALONA
13/05/2021
Les distàncies més curtes poden arribar a no tocar-se, però a vegades quan ho fan sota un mateix objectiu poden arribar molt més lluny.
ACTUALITAT
Imatge il·lustrativa
25/04/2021
Busca visualitzar aquells restaurants que apostin per l'oli d'oliva verge extra i pel producte de proximitat
Pàgina 1 de 4