Sabors de la Conca amb bacallà
Del 13 de maig al 20 de juny
Organitza: AEH Conca de Barberà i Muntanyes de Prades
Lloc: Conca de Barberà
Les jornades gastronòmiques Sabors de la Conca amb Bacallà estan organitzades per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà i Muntanyes de Prades.

Sabors de la Conca amb Bacallà surt de la idea de trobar un denominador comú d'un producte típic de la Conca per la dates de la primavera i de forma consensuada l’associació ha escollit un menjar que està a la majoria de cartes dels restauradors de la comarca: el Bacallà; el qual estarà cuinat de diferents formes i amb altres productes típics de la Conca com la mel, el safrà, all, bolets, melmelades, farigola i molts altres.

Els 25 restaurants i allotjaments participants elaboraran menús creats especialment per l’ocasió amb el bacallà com a protagonista, i estaran maridats amb els excel·lents  vins de la Conca de Barberà. Per aquest motiu, tres cellers seran els patrocinadors de les jornades i els acompanyants dels menús: Celler Abadia de Poblet, Celler Sans Travé i Celler Mas Vicenç.

Els 25 restaurants i allotjaments participants són els següents: 

Obac 5.0, Cal Feliuet, Restaurant el Molí del Mallol, Restaurant Sant Francesc, Cafeteria Garbí, Restaurant Quatre Taules, Restaurant Colomí, Restaurant Els Ceps-Càmping Resort Serra de Prades, Hotel Cal Maginet, Apartament Sagues, Restaurant Grèvol, Castell de Riudabella, Restaurant Art, Museu de la Vida Rural, Restaurant ForEvents, Restaurant El Torrentill, Restaurant Cal Travé, La Tocinera i El Cortijo Restaurant.

Pots consultar-los i veure'n els menús CLICANT AQUÍ