Corpinnat Festival Gastronòmic
Del 15 de juny al 15 d'agost
Organitza: CORPINNAT
Lloc: Penedès
Del 15 de juny al 15 d’agost els cellers CORPINNAT acullen una setantena de sopars i dinars en espais singulars de cada celler servits per restaurants de proximitat i xefs de reconegut prestigi. El primer Festival Gstronòmic CORPINNAT vol posar en valor la riquesa i diversitat gastronòmica del nostre país maridada amb una selecció dels millors vins escumosos nascuts al cor del Penedès. I, al mateix temps, el festival vol ser també una oportunitat per ajudar a superar la crisi derivada de la pandèmia, especialment per al sector de la restauració que l’ha patit d’una manera més severa.

Cada restaurant o xef proposa un menú per maridar amb els vins i escumosos del celler on se celebra l’àpat. Tots els dinars i sopars es fan complint amb les mesures sanitàries derivades de la pandèmia, amb aforaments limitats i respectant sempre les distàncies de seguretat. 

A continuació, podeu consultar el calendari de tots els dinars i sopars programats i gestionar la vostra reserva escollint la data desitjada. També podeu filtrar la consulta pel nom del restaurant i/o cuiner o el del celler on voleu anar.  

Tots els cellers ofereixen als comensals amb reserva per dinar o sopar una visita gratuïta al celler escollit, que es farà sempre una hora abans de començar l’àpat. En el moment de fer la reserva heu de comunicar que també voleu fer la visita.

Escull el teu àpat AQUÍ