Ignasi Terraza i Pepa Niebla
Dissabte 24 de juliol
Organitza: Ajuntament de Subirats
Lloc: Subirats
Arriba a Subirats, en el marc incomparable del poble medieval de Torre-ramona, el XVIII Festival Música a les vinyes.

L’edició d’aquest any ens porta propostes especials pel festival, concerts de gran qualitat en un espai singular com és el recinte emmurallat del Palau Gralla. Viu una experiència estètica singular: música, cava i préssec d’Ordal! Subirats, l’essència del Penedès, vine quan vulguis!

El dissabte dia 24 de juliol de 2021 la màgia del jazz que ens ofereix el trio de l’Ignasi Terraza es veurà amplificada per la versatilitat vocal de la Pepa Niebla. Tot un viatge emocional a partir de les influències i experiències d’aquests músics extraordinaris. Del Blues al Soul, al Son cubà i la música popular. De Granada a l’Havana, Londres i Brussel·les, on resideix actualment la Pepa Niebla. Teixint un vestit a mida on destaca la creativitat i el swing del piano d’Ignasi Terraza, el so vibrant i harmònic del contrabaixista canari Martín Leiton i la complicitat del bateria de Falset Esteve Pi.

Tota una festa al mig de les vinyes per acostar-nos “a la orilla del mundo”. Us hi esperem!

L'import de l’entrada dona dret a l'espectacle En la orilla del mundo de l'Ignasi Terraza i Pepa Niebla.
El tradicional maridatge de cava i préssec de després de cada actuació, està subjecte a les mesures Covid19. En cas de poder-se realitzar es faria davant de la Confraria del Cava Sant Sadurní.

COMPRA LA TEVA ENTRADA AQUÍ