Bibendum
Del 7 d'agost al 25 de setembre
Organitza: MAC-Empúries
Lloc: Empúries
MAC-Empúries us proposa de nou un viatge al capvespre amb sabor antic, als temps que els grecs i els romans, grans amants del vi, el van beure entre les seves parets. Sota la conducció d’una guia experta, els visitants veuran esquitxada la ruta amb picades d’ullet al passat i tres tasts de vins de la DO Empordà, entre àmfores i olors de varietats ancestrals.
Un maridatge molt especial per gaudir d’Empúries i del vi durant les nits d’estiu, amb el mirall d’unes cultures que el van convertir en la sang del mediterrani.

 L’activitat inclou:

Itinerari guiat de la mà de Romina Ribera de Glops d’Història, arqueòloga i sommelier especialista en història del vi.
Escenes dinamitzades al llarg del recorregut de la mà de Jaume Prat i Sther Espigulé d’Empordà Caterva, servei educatiu i de guies d’Empúries, especialistes en recreació històrica i visites dinamitzades.
Tast de vins DO Empordà

Agost
Dies: Els dissabtes 7, 14 i 21 d’agost 19,30h // Els dissabte 28 d’agost a les 19h

Setembre
Dies: Els dissabtes 4 i 25 de setembre a les 19h, i el divendres 17 de setembre a les 19h

Preu: 25 € per persona, inclou l’entrada al jaciment
Aforament limitat. Imprescindible reserva prèvia

A tenir en compte:
Les visites es realitzen completament a l'aire lliure, durant la visita s'haurà de mantenir la distància de seguretat indicada, i portar mascareta.  El jaciment compta amb dispensadors de gel hidroalcohòlic.


Per a més informació i reserves:

Al  telèfon 972 77 59 76 ( horari de 10h a 15h) o al correu  [email protected]

Us agrairem que especifiqueu en el correu electrònic de reserva si veniu amb menors de 5 anys, i que ens deixeu un telèfon de contacte per avisar-vos de possibles canvis o incidències.