Festival Terrer Priorat
Del 22 d'agost al 4 de desembre
Organitza: terrer.cat
Lloc: Priorat
Festival Terrer Priorat s’ha consolidat com un espai cultural distingit de preeminència en l’escena nacional. Terrer representa un impecable aparador del Priorat on la música, el paisatge, l’arquitectura i el plaer d’un bon vi expliquen la riquesa de la comarca.

El Festival Terrer Priorat arriba a la cinquena edició amb força renovada i una programació delicada i exquisida. Els i les artistes convidades enguany són: Les Traversées Baroques, Eva Fernández, Lucia Fumero, Pau Puig & Cati Plana, Pep Gimeno Botifarra, Alba Carmona, Marala, Cocanha, Chicuelo, MuOm, Corrandes són Corrandes & Jaume Arnella, Enric Casasses & Don Simón y Telefunken, Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach, Rondalla de Guardet & Sílvia Ampolla i Clara Peya.

El festival, en un format expandit des de finals d’estiu fins a les portes de l’hivern, es fusionarà amb els territoris de les denominacions d’origen patrocinadores: DOQ Priorat, DO Montsant i DOP Siurana.

La proposta artística es configura amb concerts sincers, de petit format, i en espais escollits seguint la línia discursiva que dona sentit al to humanista i espiritual que el festival té des dels seus orígens.

En aquesta edició el programa de concerts anirà acompanyat d’un programa de Tast & Paisatge amb el qual convidem el públic del festival a conèixer de prop vins, olis i paratges de la comarca del Priorat.

En un context de retrobament amb la vida, Terrer esdevé un espai per a la cultura i la descoberta del territori. Un relligam amb la natura i la condició d’éssers sensibles a través de la música, l’experiència del vi i el paisatge.

Consulta el programa AQUÍ