Presentació #Divinament
Dimecres 15 de setembre
Organitza: Escola d'Enoturisme
Lloc: Vilafranca del Penedès
La sommelier, comunicadora i jurat vinícola internacional, Meritxell Falgueras presentarà el seu darrer llibre "#Divinament - Vins amb sentit", a l’Escola d’Enoturisme, el proper dimecres 15 de setembre, a les 19.30h.

Aquest darrer llibre de la sommelier catalana ha estat escollit millor llibre d’educació vinícola del món als Gourmand International Awards 2021.

En aquesta nova obra, editada per Larousse, Falgueras descobreix trucs per fer més atractiva la manera de parlar sobre el vi sense ser un expert. L’autora busca apropar a la gent que té menys coneixement del vi a poder gaudir-ne d’una manera senzilla i elegant.

La presentació d’aquest llibre respon a l’objectiu de l’Escola d’Enoturisme de fomentar l’educació vinícola des d’un territori eminentment vitivinícola, en el marc de les activitats que el centre vol organitzar per mantenir-se com referent educatiu d’aquest àmbit.

L’acte se celebrarà el proper dimecres 15 de setembre a les 19:30h i comptarà amb la conducció de la directora de l’Escola, Ester Garcia i la mateixa autora, Meritxell Falgueras.

Per dur un control de públic i seguir les mesures de seguretat, l’aforament serà limitat a 60 persones. Per tal d’assistir cal inscripció prèvia omplint aquest formulari

Sobre l’autora

Meritxell Falgueras porta tota la vida entre ampolles, vinyes i botes. Forma part de la cinquena generació del Celler de Can Gelida, a Barcelona. És autora de Presumeix de vins en 7 dies (2010), Els vins de la teva vida (2013) i Què beure quan no beus (2017). El Premi Gourmand 2021 se suma a una llarga llista de reconeixements que ha rebut al llarg de la seva carrera, com el premi a sommelier de l’any 2011, millor llibre sobre begudes dels Gourmand World CookBook Awards 2018 o el Nas d’Or Jove Promesa de Catalunya, l'any 2007.

Fa més de 16 anys que va impulsar el seu projecte personal “Wines and The City”, un blog de vins on va poder començar la seva primera experiència barrejant els vins i la comunicació. El blog va ser reconegut com un dels millors blogs de vins per Gourmand World Awards al 2019.