Fontapa
Del 17 de setembre al 17 d'octubre
Organitza: Ajuntament de Gelida
Lloc: Gelida
FonTapa ofereix durant els caps de setmana des del 17 de setembre al 17 d'octubre de 2021, la possibilitat de degustar la creativitat de 18 tapes a 18 locals combinades amb una beguda per només 3 euros. Les propostes reben el nom de les fonts naturals de Gelida, un  dels seus principals atractius.

Durant la durada del FonTapa es podrà participar en un concurs a través d’Instagram. Els ciutadans hauran d’etiquetar una fotografia amb els hashtags #FonTapa21; #gelidahasdepujarhi; #mouteambrodalies i seguir el perfil @gelidaturisme. El guanyador/ra podrà gaudir d’una ruta enoturística de Gelida, per a dues persones i un val de compra a les botigues de Gelida per valor de 20€. El 2n premi constarà d’una ruta enoturística de Gelida, per a dues persones. I el tercer guanyador/-raun val de compra a les botigues de Gelida per valor de 20 €.

A més, també si es reuneixen 5 segells de diferents establiments participants i es vota la millor tapa, es podrà optar a un premi d'un val de consumició en els establiments participants, molt atractiu.

Més informació AQUÍ