Festa del Bolet
Diumenge 10 d'octubre
Organitza: Ajuntament de Seva
Lloc: Seva
La Fira del Bolet 2021 sí que podrà celebrar-se. Després d’haver d’anul·lar l’edició de l’any anterior per la situació sanitària vigent en aquell moment, enguany viurem la 23a edició d’aquesta festa que, any rere any, apropa a milers de visitants de fora del municipi i que situa a Seva com a referència entre el sector boletaire de la comarca i del país.

La 23a edició es durà a terme el proper diumenge 10 d’octubre i inclourà diversos actes dins la seva programació. Entre les activitats lúdiques més destacades hi haurà les tradicionals parades de productes, també demostracions i tastets, activitats i actuacions, i l’esperat concurs de bolets, amb tres premis per cadascuna de les 4 categories: millor presentació, major varietat de bolets, micòleg de Seva 2019 (el més original) i el bolet més gran.

També hi haurà cercavila amb la txaranga La Sinforosa, concurs de pes de cistells, una zona de jocs infantils amb materials reciclats i els més menuts podran buscar en Jordiet el Pageset i fer-se una foto amb ell.

Podeu consultar el programa AQUÍ