Orígens
Del 8 al 10 d'octubre
Organitza: Ajuntament de La Ràpita
Lloc: La Ràpita
La cinquena edició d’Orígens portarà als carrers del barri del Xicago més de 30 activitats que tindran lloc durant els pròxims 8, 9 i 10 d’octubre. Orígens és un esdeveniment cultural que escenifica les tradicions i les arrels marineres i pageses de la Ràpita. Gràcies a la gran participació del veïnat del municipi, el barri del Xicago recupera per un cap de setmana l’ambient que es vivia als mateixos als inicis del segle XX, època de més creixement de la vil·la de la Ràpita.

Després de l’edició del 2020 reduïda a la mínima expressió per la pandèmia, Orígens torna amb un seguit d’activitats per a tots els públics. A causa de la situació de pandèmia en què encara vivim, el festival s’adapta a la nova normalitat, reubicant totes les activitats en diferents espais del barri per a garantir-ne una millor circulació i evitar aglomeracions, però sense perdre l’essència.

Moltes de les activitats requeriran inscripció prèvia o venda d’entrades, les quals es podran adquirir a partir del dilluns 4 d’octubre a viulosorigens.cat o larapita.cat.