Setmana Bio
Del 16 al 24 d'octubre
Organitza: PAE Gencat
Lloc: Catalunya
La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment en el que es celebraran tot un conjunt d’activitats amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població. El programa d’activitats serà molt variat i la seva proposta i organització anirà a càrrec de qualsevol persona o entitat interessada en aquest objectiu. Degut a la situació plantejada per la pandèmia de Covid 19, enguany hi haurà tant activitats presencials com virtuals.

Les activitats que conformen el programa de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica estan agrupades en 5 famílies: Visites, Activitats comercials, Gastronomia i restauració, Activitats de divulgació i Activitats a l'escola.

Les activitats de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica les organitzen els propis protagonistes del sector que estiguin interessats a donar a conèixer les seves activitats i/o productes. Així, les activitats poden ser organitzades per operadors ecològics, entitats i organitzacions interessades, administracions locals, biblioteques, restaurants, minoristes, grans superfícies, etc.

Consulta i escull entre totes les activitats AQUÍ