Enramada
Del 22 al 24 d'octubre
Organitza: Ajuntament de l'Arboç
Lloc: L'Arboç
L’Ajuntament de l’Arboç anuncia els propers divendres 22, dissabte 23 i diumenge 24 d’octubre com a dates de celebració de la vuitena edició de la Mostra Enogastronòmica de l’Enramada. Degut a les mesures sanitàries vigents, la coneguda i popular mostra de la coca enramada del Penedès canvia d’ubicació i es celebrarà a la zona exterior al voltant del Poliesportiu Municipal, en un indret ampli i ben airejat que permet el compliment de tots els requeriments necessaris.

Aquest any, com a novetat, s’amplia la durada de la Mostra fins el diumenge fins les 16h, per facilitar als visitants que ho vulguin, hi puguin dinar. Aquesta edició, comptarà amb un gran nombre d’estands de forners que elaboraran les seves coques enramades, i també d’estands de bodegues i productors ideals per acompanyar aquest preuat àpat amb un bon vi.

Enguany, també comptarem amb showcookings, tastos i els millors expositors de productes de proximitat de la comarca, a més de la vessant més cultural amb concerts per amenitzar la vetllada i una caminada popular.

Així doncs, del divendres 22 d’octubre a partir de les 6 de la tarda fins el diumenge 24 d’octubre la zona del poliesportiu municipal de l’Arboç esdevindrà un pol d’atracció enogastronòmic i cultural per a totes les famílies del Penedès.

Més informació AQUÍ