Fira de la Castanyera
Del 30 d'octubre a l'1 de novembre
Organitza: Ajuntament de Begur - Promoció Econòmica i Turisme - Comissió de Festes d’Esclanyà
Lloc: Begur
Del 26 d’octubre al 6 de novembre les places i carrers s’ompliran de diferents propostes per a tota la família per a celebrar una de les festes tradicionals més esperades del municipi.

La regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament i la Comissió de Festes d’Esclanyà organitzen aquest 2021 una nova edició de la Fira de la Castanyera de Begur i de la Festa de la Castanyada d’Esclanyà.

Del 30 d’octubre a l’1 de novembre gaudeix de la Fira de la Castanyera de Begur

El programa d’activitats de la Fira de la Castanyera de Begur es pot consultar AQUÍ i inclou grans novetats com l’Escape Room La Castanyera de Begur (les entrades s’han de reservar al web www.visitbegur.cat) i propostes com hores del conte, tallers, sessions de cinema, fira d’artesans, activitats infantils, túnels del terror, una castanyada popular o l’entrega de premis del Concurs de Cartells de la Fira de la Castanyera 2021.

El poble d’Esclanyà allarga l’activitat festiva fins al 6 de novembre

En paral·lel a la Fira de la Castanyera de Begur, el dissabte 6 de novembre també se celebrarà a Esclanyà la Festa de la Castanyada, organitzada per la Comissió de Festes d’Esclanyà. En aquest cas, l’organització ha previst jocs tradicionals de fusta i un espectacle d’animació a la Sala Polivalent.