Navàs t'apassiona
Del 5 al 21 de novembre
Organitza: Ajuntament de Navàs
Lloc: Navàs
Després de l’aturada de l’any passat a causa de la Covid-19, enguany torna el Navàs T’apassiona, una campanya de gran acollida que té com a objectiu potenciar els estabilments de restauració del nostre municipi, els quals ens ofereixen tapes i vins. La campanya es farà del 5 al 21 de novembre.

Enguany hi ha vuit bars i restaurants (Cal Ramon, Bar de l’Estació, Pizzeria L’Antiga Sastreria, Bar El Petit, Bar La Trobada, Bar Oasis, Bar Amistad i Bar Rústic) que ens oferiran vuit tapes acompanyades de vins del Celler Grau i Grau. El preu de la tapa i el vi serà de 4€. La imaginació i la creativitat dels i les cuineres han donat propostes originals i llamineres com: montadito de pa de Cal Vidal amb botifarra de Casa Enfruns de Casserres, d’ou de reig i alls tendres, bomba cruixent de patata i carn acompanyada amb salsa picant, pizza volcà amb mozzarella, peperoni sicilià, salsa barbacoa i orenga, montserratina de botifarra dolça amb poma i formatge tou d’El Mujal, mini hamburguesa amb ceba caramel·litzada i aroma de tòfona negre amb pa de tomàquet, mini de fricandó amb maionesa de ceps, bacallà amb samfaina o mongetes amb sèpia. Tot plegat amb l’objectiu d’agradar i captivar els paladars de la gent.

Per tal de poder fer un seguiment de la campanya, l’Ajuntament de Navàs ha editat uns llibrets il·lustrats amb les fotografies de les tapes, on hi figuren els i les cuineres, els ingredients, horaris i les adreces de cada establiment, i que podeu consultar AQUÍ