Jornades dels Fideus Rossos
Del 5 al 21 de novembre
Organitza: Ajuntament de Cambrils
Lloc: Cambrils
Cambrils és tradició. És cuina i gastronomia. És sabor a mar i terra. És gust i olor a peix, marisc, a verdura i fruita, a oli d'oliva nou verge extra.

Cambrils no deixa indiferent. És garantia d'una experiència gustativa única i diferent, maridada amb onades de platja i camps i horts i muntanyes. Cambrils segueix el ritme de les estacions. Cada temporada amb un color, un sabor.

Cambrils us convida, ara, a gaudir d'un dels seus plats més propis, dels que podríem anomenar que estan dintre de  la categoria de "ranxos mariners" o "ranxos a bordo": els Fideus Rossos de Cambrils, que tenen els seus orígens en les llars dels antics pescadors locals i, sobretot, en les cobertes de les barques de vela que, durant segles, van solcar les aigües de la Frau.

Els Fideus Rossos combinen l'herència de la  cuina cambrilenca que ha passat de generació en generació, la qualitat dels productes de proximitat i l'excel·lència dels cuiners de Cambrils. Del 5 al 21 de novembre, podeu gaudir de la vuitena edició de les Jornades dels Fideus Rossos a Cambrils, durant la qual una mostra destacada dels nostres restaurants us ofereixen aplicacions gastronòmiques en què sobresurten els Fideus Rossos, com a plat principal dels menús oferts pels nostres restauradors. Entre els menús podeu trobar plats de la cuina més tradicional a la innovació i sempre sorprenent cuina d'autor.

Consulta els menús dels restaurants participants AQUÍ