FOODTURE
Del 26 al 27 de novembre
Organitza: Barcelona centre de Disseny - plat Institute of Augmented Gastronomy
Lloc: Disseny HUB Barcelona
Foodture Barcelona és el Summit d'Innovació en Food Design, Food Tech, Social Food i Sostenibilitat nascut a Barcelona.

Cerquem crear un espai obert on projectes visionaris, startups, ciència, disseny i innovació es donen cita per explorar i redissenyar el món de l'alimentació.

Aquest 2021 Barcelona és la Capital de l'Alimentació Sostenible i Foodture s'hi suma per aportar el seu coneixement en matèria d'innovació disruptiva alimentària des de la perspectiva de la regeneració.

Agafant els tres punts claus de la capitalitat: alimentació saludable i accessible, oportunitats econòmiques de territori i emergència climàtica de les amenaces globals, presentem una agenda que planteja solucions reals per a emergències globals.

Des de Foodture Barcelona posem en relleu i ajuntem les ments creatives que estan liderant el canvi de l'ordre alimentari mundial. Propostes que es perceben utòpiques però que ja són una realitat.

En aquesta tercera edició tornem al món físic però sense oblidar-nos tot allò que hem après del digital. Per això farem un esdeveniment híbrid que permetrà tant a la gent local com a internacional conèixer les propostes de scouting de l'equip de Foodture per conèixer les línies de treball que marcaran el futur de la nostra alimentació i planeta.

Consulta els horaris AQUÍ

Compra d'entrades AQUÍ