A la tardor, platillos!
Del 4 al 28 de novembre
Organitza: Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social de l’Ajuntament de L’Hospitalet
Lloc: L'Hospitalet
La ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!” ja està en marxa fins al 28 de novembre i la ciutadania podrà gaudir d’aquesta iniciativa que, a un preu molt ajustat, ofereix plats de tardor en diferents establiments de la ciutat. L’objectiu és contribuir a difondre l’oferta gastronòmica de la ciutat.

L’esdeveniment culinari torna dos anys després, ja que l’any passat no es va poder celebrar a causa de les restriccions per la pandèmia de la Covid-19. Des d’avui fins al 28 de novembre els 19 establiments competiran per ser guardonats en alguna de les quatre categories diferents: el Platillo de L’Hospitalet, escollit per votació popular, i el Platillo més saborós, el Platillo més creatiu i el Platillo de millor qualitat gastronòmica, atorgats per un jurat format pel Centre de Formació d’Hostaleria i Turisme, el Gremi d’Hostaleria i Alimentació i el blog L’Hospitalet Gastronòmic.

Tothom qui vulgui podrà assaborir les propostes gastronòmiques que oferiran els restauradors i restauradores en aquesta ruta, a un preu de 4 euros per “platillo”, que podrà anar acompanyat d’un refresc, una cervesa, una copa de vi o aigua.

La tapa més popular es podrà votar omplint la butlleta de votació, sent necessari haver obtingut el segell d’almenys tres establiments participants a la ruta que certifiquin haver degustat les seves propostes.

Els que participin en aquesta votació formaran part d’un sorteig amb diferents premis: una nit d'hotel i esmorzar per a dues persones a l’Hotel Madanis i una caixa variada de 12 cerveses artesanes; una visita i tast a la fàbrica de cerveses Tibidabo Brewing per a dues persones i dues samarretes, i dos menús degustació per a dues persones al restaurant del Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet.

Consulta la tapa dels establiments participants i aconsegueix la butlleta de votació AQUÍ