Ganxotapes Tardor
Del 30 d'octubre al 21 de novembre
Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Lloc: Sant Feliu de Guíxols
Ganxotapa + Beguda*. Preu 2.50€
Menú de 6 tapes + 2 Begudes*
*cervesa, vi o aigua



La millor Ganxotapa Tardor 2021

Ens ajudeu a escollir la millor Ganxotapa? A la zona dels segells trobareu un espai on valorar les Ganxotapes que heu fet, valorant d’1 a 4 (caldrà el segell de l’establiment per comprovar que s’ha tastat la Ganxotapa). Caldrà portar els llibrets amb les puntuacions abans del dilluns 29 de novembre 2021 a l’Oficina de Turisme, plaça del Monestir, s/n. Els llibrets són personals i intransferibles. Cal tenir un mínim de 10 segells per poder votar. Només serà vàlid un vot per persona.

La tapa que tingui la votació proporcional més alta serà la guanyadora i serà considerada “La millor Ganxotapa tardor 2021”.

Premis

-Premi a la “millor Ganxotapa tardor 2021”

-Premi als “ruteros”. Els clients que hi vulguin participar hauran de demanar el segell a cada establiment. Entraran al sorteig de diferents premis (dividits en 3 franges) qui obtingui entre 10 i 18 segells (primera franja), entre 18 i 26 segells (segona franja) o 26 segells o més (tercera franja). Si un premi queda desert, s’adjudicarà al llibret de la franja anterior amb més segells.


Cada llibret només pot participar en una franja.
Tots els premis es faran públics abans del diumenge 5 de desembre de 2021 a les xarxes socials i al web www.visitguixols.com
L’organització es reserva el dret de desqualificar aquells  participants o establiments que es cregui que no compleixen les bases del concurs.
La resolució dels premis serà inapel·lable.
A tots els establiments es seguirà el protocol de les mesures de prevenció de la Covid-19.