Fira del Pa i de la Xocolata
Diumenge 21 de novembre
Organitza: Ajuntament de Sant Gregori
Lloc: Sant Gregori
La Fira del Pa i de la Xocolata és un dels esdeveniments populars més emblemàtics i coneguts del municipi de Sant Gregori (Gironès).

Des de l'any 2006 es celebra cada any al mes de novembre i s'organitza conjuntament entre l'Ajuntament de Sant Gregori i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Sant Gregori Vall de Llémena. Compta amb la col·laboració i patrocini de diferents cases comercials productores i distribuïdores de xocolata i pa.

Després de no poder celebrar l'edició de 2020 degut a la pandèmia, aquest any 2021 es torna a organitzar aquest esdeveniment que omple de pa i xocolata el poble de Sant Gregori.

Es tracta d'una fira destinada a la venda i degustació de productes de xocolata, pa i els seus derivats. És una fira oberta a tots els públics i especialment destinada al públic familiar, amb espai lúdic per a nens i nenes: tallers de xocolata i pa, espectacles, jocs tradicionals, xocolatada popular, i moltes altres activitats. Durant tota la diada degustació de productes. La temàtica principal com el seu nom indica és de productes derivats de la farina, sobretot pa però també tot tipus de dolços i de productes elaborats amb cacau.

Consulta el programa d'activitats AQUÍ