Mercat Medieval
Del 26 al 28 de novembre
Organitza: Ajuntament de Viladecans
Lloc: Viladecans
15è Mercat Medieval de Viladecans.

El Mercat Medieval està organitzat per la Xarxa Comercial i l’Ajuntament i marca l’inici de les festes de Nadal. Aquesta activitat és una de les més populars i esperades de l’agenda cultural de la ciutat. Durant tres dies, el Barri Antic i el carrer del Doctor Reig són l’epicentre de diverses activitats que et faran viure en ple segle XXI l’estil de vida medieval. Al voltant dels jardins de Magdalena Modolell s’alça tot un campament medieval. 
 
Apareixen faquirs i bufons, comerciants vinguts d’altres terres, domadors, cavallers de l’Orde del Temple, i tota una sèrie de personatges que inunden de color Viladecans. Hi ha atraccions sostenibles, coreografies divertides, lluites de cavallers amb tota mena d’armes, contes i cançons medievals infantils amb trobadors, cercaviles, tallers d’artesanies... Una veritable aventura!

Una de les activitats estrella de cada any és el gran sopar medieval, un menú de luxe per a l’ocasió, que es començarà a preparar a les cuines dels restaurants de la ciutat amb els productes més selectes de les botigues de la ciutat, amb el vi roig de les millors barriques del comerç local.

Consulta el programa del Mercat Medieval i molta més informació AQUÍ