Fira de la Puríssima
Del 6 al 8 de desembre
Organitza: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
Lloc: Sant Boi de Llobregat
Enguany la Fira surt al carrer per celebrar aquest aniversari, després que l'any passat fos una celebració majoritàriament digital.

Una Fira amb precaució 

Tot i la tornada a la presencialitat, l'Ajuntament ha preparat mesures per evitar la concentració de moltes persones. Als carrers de l'Alou, O'Donnell, Major i Cerdanya no hi haurà parades i al carrer de Jaume I estaran en el tram més ample. A més, la carpa comercial tindrà un nombre d'expositors més reduït.

Els espais de la Fira

La Fira recupera la majoria dels espais habituals. La zona del Mercadal acollirà la 7a Fira de Cervesa Artesana, la 6a Mostra de Food Trucks i la 1a Fira de Vins. A la plaça de l'Ajuntament hi haurà la Fira de Nadal i a la rambla de Rafael Casanova, la Fira del planter. L'espai d'automoció i la carpa comercial estaran al carrer de Baldiri Aleu. A la part central del parc de la Muntanyeta se situaran el Mercat d'Art Jove i la Carpa Saludable i Sostenible i la zona del llac es reserva a les actuacions i concerts. 

L'espai firal familiar

A plaça de l'Agricultura estaran les activitats per al públic familiar: granja d'animals, tallers infantils, un rocòdrom, una tirolina i un circuit de seguretat viària.

L’exposició municipal

L'estand municipal, a l'interior de la Carpa Saludable i Sostenible, vol recordar els orígens agraris de la Fira i la seva evolució al llarg de 75 anys d'història, al mateix temps que vol mostrar el compromís de Sant Boi per avançar cap a un model d'alimentació saludable i sostenible.