Fira de Nadal i del torró artesà
Del 10 al 12 de desembre
Organitza: Ajuntament de Cardedeu
Lloc: Cardedeu
A les parades hi ha en exposició i venda tota mena d'Articles Típics Nadalencs: Objectes de Regal, Artesania, Figures pel Pessebre, Avets, Plantes, Flors, Llums, Guarniments, Dolços, Torró Artesà, ... 

Tot passejant pel recinte firal podreu degustar i comprar les diferents varietats. Torrons artesanals per excel·lència, que enalteixen i omplen la taula a cada casa, durant les festes de Nadal. No ho deixeu pel darrer moment...

Els TRADICIONALS, els MODERNS i el de BORREGO. Torró nascut a la Fira de Nadal de l'any 2000. La fórmula secreta consisteix entre d'altres ingredients, en borrego (pasta tradicional de la nostra vila), comí i massapà.

En tots els casos els ingredients son senzills: ametlla marcona molturada i també torrada, ous, mel, nata líquida, yema pastissera i essències de vainilla i llimona. Després els procediments de preparació ja varien segons els tipus.

El Torró Artesà de Cardedeu, sinònim de garantia i qualitat, s'elabora als establiments pastissers de la nostra vila, que any rera any s'esforcen per oferir-nos la classe de producte de qualitat que tots esperem en dates com les que s'acosten.

Consulta tota la programació AQUÍ