Mostra Int. de Pastisseria
Del 22 al 24 de gener
Organitza: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i Eugeni Muñoz
Lloc: Sant Vicenç dels Horts
Sant Vicenç dels Horts tornarà a ser el referent pastisser del món els dies 22, 23 i 24 de gener, quan se celebrarà la V Mostra Internacional de Pastisseria. Després de l’edició online de 2021 a causa de la pandèmia, aquest any la cita gastronòmica, única a Espanya, es recupera en format presencial per continuar donant promoció al sector de l’alta pastisseria entre el públic no professional.

La cita, també coneguda com a Pastry Sense, serà més internacional que mai i reunirà a figures destacades del sector estatal amb d’altres provinents de França, Itàlia, Finlàndia o Xile, sempre que les mesures sanitàries ho permetin. Aquest any s’habilitaran 25 metres quadrats més de fira respecte d’altres edicions. Tot i això, les activitats també es podran tornar seguir a través del canal de YouTube municipal.  

A més, el dilluns 24 també se celebrarà la taula rodona "Gestió i recursos humans a les pastisseries" i per tercer any consecutiu, la Mostra finalitzarà amb l’entrega dels premis Fava de Cacau a les 50 millors pastisseries de Catalunya.

Llegeix el nostre article AQUÍ

Consulta el programa de la Mostra AQUÍ