Fira de l'Oli d'Oliva
Diumenge 30 de gener
Organitza: Ajuntament d'Ullastrell
Lloc: Ullastrell
El proper diumenge 30 de gener (de 10 a 15h) la Fira de l'Oli i l’oliva d'Ullastrell arriba a la seva desena edició. Prop d’una trentena de parades de productes relacionats amb l'oli d'oliva, entre ells una gran quantitat de productors d'oli d'Ullastrell

Durant el matí es podran realitzar visites guiades al Molí de l'Oli del Celler d'Ullastrell, participar al Concurs de Llançament de pinyol d'oliva de la mà de l'associació Els Festucs i ballar amb els més petits amb l'actuació infantil de la companyia "La Bleda" i el seu espectacle "Una paradeta particular". Tot passejant podrem gaudir d’una Escudellada organitzada pels Geganters d’Ullastrell o de servei de Bar i calçots, de la mà dels Festucs d’Ullastrell.

L’habitual Concurs Popular d'Oli d'Ullastrell, que enguany arriba a la seva sisena edició, per les restriccions covid canvia de format. Tindrà lloc el mateix diumenge durant la Fira, en què el públic visitant de 10 a 13h el públic visitant podrà decidir quin dels olis exposats és el que més li agrada provant-lo a la parada corresponent i dipositant la butlleta amb el veredicte popular a la parada de l’Associació de Productors d’Oli d’Ullastrell, entitat organitzadora del Concurs. El Premi al Millor oli local 2022 es farà públic a les 14h a la Pl. Joan Montmany.

Gaudiu doncs d’una jornada intensa plena d'activitats relacionades amb l'oli i l'oliva que pretén un any més ser un aparador de l'Oli d'Ullastrell i dels seus productors. Enguany adaptada a la pandèmia, en què les parades estaran distanciades entre elles i seguiran les mesures corresponents per seguir oferint el millor producte amb la màxima seguretat.

Consulta la programació AQUÍ