El Mes del Xató
De l'1 al 28 de febrer
Organitza: Ajuntament de Cubelles
Lloc: Cubelles
La campanya Re-estovalla’t sorgeix amb la idea d’atraure clientela als restaurants i als bars amb un fil conductor. Durant el mes de febrer trobarem unes estovalles de paper en els restaurants i bars associats, amb els logotips dels establiments que hi participen (Els 5 sentits, Hostal el Foix, L’Armengol, La taberna del Buda, Racó d’en Cona, Xof, La Trattoria del Mar, La Salseta, el Racó d’en Pinilla, Mini-Golf, Grecos, Casa vostra, Celler del porró, Punt de trobada i ACH La Festa) i dels patrocinadors. Tots aquells comptes que pugin més de 50€ entraran en el sorteig d’una escapada de cap de setmana per a dues persones a l’Hotel Lotus Priorat.

Els encarregats de pagar el total del compte o bé, en cas de que sigui a mitges, paguin 25€, seran els participants d’aquest sorteig. Aquelles persones que no paguen el compte, també poden participar a un sorteig de dues entrades al teatre si es fan una fotografia amb les estovalles i les pengen a Instagram amb l’etiqueta #reestovallat. Les bases d’ambdós sortejos es poden trobar tant en xarxes socials de l’Associació d’Hostaleria i Comerç de Cubelles com en el QR de les estovalles.

A més, durant tot el febrer que se celebra el mes del xató, els restaurants adherits oferiran un menú especialment elaborat per a aquest mes en el qual el plat principal serà la seva versió del xató de Cubelles. D'aquesta ruta gastronòmica participen:

Els 5 sentits
Hostal el Foix
L’Armengol
La taberna del Buda
Racó d’en Cona
Xof
La Trattoria del Mar
La Salseta
El Racó d’en Pinilla
Cal Tala
La gran àncora
Toke Pizza
Mini-Golf
Pizzeria de dioses