Mercat Artesanal i Gastronòmic
Dissabte 12 de febrer
Organitza: Associació de Veïns de Mas Enlaire - Ajuntament de Blanes
Lloc: Blanes
Coincidint amb la millora de la situació epidemiològica, i una major relaxació de les mesures de contenció sanitàries pel coronavirus, l’Associació de Veïns de Mas Enlaire, amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, ha organitzat una activitat que, si més no, contribuirà a celebrar aquesta arribada de la certa normalitat, tot i que encara no hagi finalitzat la pandèmia i no valgui a baixar la guàrdia. 

Es tracta del ‘II Mercat Artesanal i Gastronòmic’, que tindrà lloc aquest proper dissabte, 12 de febrer. La fira s’instal·larà a l’espai obert més gran del barri, a la Plaça 11 de Setembre, i es podrà visitar durant tota la jornada: a partir de les 11 del matí i fins les 7 del vespre, quan ja començarà a fer-se fosc. Per evitar aglomeracions, les parades s’instal·laran amb una separació entre ells, i les venedores i venedors duran posada la mascareta per atendre als clients. 

Inclourà una desena de parades de fusta tradicionals, on s’hi oferiran diversos productes artesanals i gastronòmics perquè tothom pugui firar-se. Així, hi haurà des de diversos tipus de formatges fins a embotits de qualitat, passant per fruita deshidratada, olives, i una variada gama de pastissos per temptar als més llaminers. També s’hi vendran articles de bijuteria, bosses de mà, mocadors, altres tipus de complements i obsequis.