10a Fira de l'Oli Vera
Dissabte 19 de març
Organitza: Ajuntament de Bigues i Riells del Fai
Lloc: Bigues i Riells
La plaça del Trull i els carrers annexos seran l'escenari de la 10a Fira de l'Oli Vera i el 8è Mercat del pa artesà. L'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai i el Consell Comarcal del Vallès Oriental celebren poder organitzar la desena edició de la fira.

El 19 de març tindrà lloc la fira de les 10.00 a les 14.00 hores. Com és tradició hi haurà exposició i venda d’oli Vera del Vallès de la comarca, així com venda d’olis elaborats amb diferents varietats, i venda de pa elaborat artesanalment, amb farines antigues de blats i altres ingredients. A més, hi haurà esmorzar de forquilla a càrrec de Cas-solà.

A banda de les parades la fira es dinamitzarà amb tallers, espectacles i xerrades. De les 11.00 a les 14.00 hores es farà un taller sobre l'elaboració de sabó a càrrec del Consorci de Residus del Vallès Oriental. De les 10.30 a les 14.00 hores hi haurà sessions de 30 minuts de l'espectacle de màgia “La cúpula alquímica” a càrrec d’Elemàgic. A les 11.30 hores, el Gremi d’Hoteleria del Vallès Oriental farà un show cooking en el qual s'explicarà l’elaboració de dues receptes fetes amb productes de proximitat i oli Vera del Vallès com a ingredient principal.

El consistori també aprofitarà la 10a Fira de l'Oli Vera i el 8è Mercat del pa artesà per retre homenatge al cuiner Pep Salsetes, impulsor de la fira.