Fira de Sant Josep
Diumenge 20 de març
Organitza: Ajuntament de Castellar del Vallès
Lloc: Castellar del Vallès
La festivitat local de Sant Josep se celebrarà aquest 2022 amb un cap de setmana farcit d’activitats per a tots els públics. La principal novetat respecte altres edicions és que enguany la tradicional fira d’aliments artesanals se celebrarà el diumenge dia 20, i no el mateix 19 de març com és habitual. Així, l’activitat comercial a la plaça d’El Mirador tindrà continuïtat tot el cap de setmana, dissabte amb el mercat no sedentari i diumenge amb la fira de Sant Josep.

Aquest any, la fira es tornarà a celebrar en un format més reduït que abans de l’inici de la pandèmia de la covid-19, de manera que s’hi podran trobar un total de 26 parades que entre les 10 i les 20 hores oferiran els seus productes a la ciutadania, entre els quals no faltaran, com és habitual, els embotits, els formatges, el pa i les coques, els vins, caves i licors, les llaminadures o el bacallà, entre d’altres. A més, diverses entitats del municipi també hi instal·laran parada.

D’altra banda, després que en l’edició anterior no es poguessin dur a terme, enguany es recuperaran els repartiments de coca, a les 10.30 hores, i de crema catalana a les 17.30 hores.

Les propostes el cap de setmana de Sant Josep es completaran amb la música de la 6a edició dels Petits Concerts de Sant Josep, una proposta d’Acció Musical Castellar que arribarà tant el dia 19 com en dia 20. Així, dissabte, el parc de Canyelles en serà l’escenari, amb les propostes “Música Mestre!”, de les Orquestres Infantil i Juvenil (11.30 h); “Cantem i Dansem”, del Cor Petits Músics (12 h); i “Fem Cercavila!”, del Grup de Percussió, el Cor Petits Músics i la Xaranga. També hi haurà una col·laboració sorpresa, i xocolatada infantil a les 11.30 h. La segona sessió dels Petits Concerts de Sant Josep tindrà lloc diumenge, 20 de març, al passeig de la plaça Major, d’11.30 a 13.30 hores, i consistirà en un concert de combos moderns, amb els Combos per Sant  Josep i el Grup de Violins.