Festival Vívid 2022
De l'1 d'abril a l'1 de maig
Organitza: Patronat de Turisme Costa Brava Girona
Lloc: Costa Brava
El festival d'enogastronomia de Girona, el Vívid, recupera la presencialitat en "el 100% de les activitats" i organitza accions fora de la demarcació amb l'objectiu de difondre els vins de la DO Empordà a fora del territori.

Aquest any s'han organitzat 68 activitats que es faran durant cinc cap de setmanes seguits, entre l'1 d'abril i l'1 de maig. Una de les més destacades és el tast de vins que es farà al castell de Quermançó (Alt Empordà), un espai singular envoltat de llegendes. 

Per altra banda, els tastos en entorns singulars es traslladaran aquest any al monestir de Sant Pere de Rodes, al de Sant Quirze de Colera (Alt Empordà) i al de Santa Maria del Mar de Calonge (Baix Empordà).

El festival Vívid també planteja activitats d'enoturisme actiu, com ara un passeig pels arrossars de Pals (Baix Empordà) que finalitza amb una visita al celler de Mas Geli on els participants podran tastar plats fets amb arròs i vi de l'Empordà. A més, també es farà un tast maridat al Centre de Reproducció de Tortugues de Garriguella (Alt Empordà) o una marxa popular entre vinyes a Espolla i Sant Climent Sescebes.

A Cantallops (Alt Empordà), el celler Vinya dels Aspres planteja un activitat denominada ViViVi. En ella, els participants podran degustar el vi mentre escolten un concert de violí i violoncel. Al llarg del festival també hi haurà espectacles de danses contemporànies amb tastos de vins o cncenrts de jazz amb una arrossada.

Consulta les 68 activitats preparades i aconsegueix la teva entrada AQUÍ

Info: ACN