Cinema i Enogastronomia
Del 2 al 3 d'abril
Organitza: Ajuntament de Roda de Berà
Lloc: Roc de Sant Gaietà, Roda de Berà
L’Ajuntament de Roda de Berà, a través de l’àrea de Turisme, en col·laboració amb el Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada – FIC-CAT, celebrarà el proper cap de setmana del 2 i 3 d’abril la primera edició de la Fira del Cinema i l’Enogastronomia a la plaça Luis del Olmo, al Roc de Sant Gaietà, en horari de 12 del migdia fins a les 23h, el dissabte; i de 10 a 16h, el diumenge.

La Fira estarà dividida en tres grans àrees i comptarà amb la participació de dotze expositors diferents, una acollida que segons assegurava Royuela “ha estat força sorprenent en ser una primera edició". Els i les visitants podran tastar platets gourmet, on el restaurant participant, Txoique, i el xef Gastrònom Ralfus, tots dos amb gastronomia mediterrània, hi oferiran petites racions del seu menú, fredes o calentes.

Per altra banda, hi haurà tasts de vins i caves, oferts pels cellers participants: un winetrack amb una referència de vuit cellers diferents amb DO Tarragona -Mas Bella, Mas del Botó, Molí de Rué, vins i olis Suñer, Pedrola, Biopaumerà, Blanch i Estol Verd-; els cellers Blach, Estol Verd, Vinya Janine, també amb denominació d’orígen Tarragona; els cellers Agro Eco Samora, Maset i Estel d’Argent, amb DO Penedès; i els cellers Cal Pucolla, Un sol cel vins i Reverté.

Paral·lelament se celebraran diverses activitats, una xerrada divulgativa a càrrec de la facultat d’Enologia de la Universitat Rovira i Virgili, com a col·laboradora de la fira; dos tasts guiats de vins i un cava, a càrrec d’un sommelier de la Família Torres & Jean Leon; showcookings i degustacions.

Consulta el programa sencer AQUÍ