Poboleda Vins
Dissabte 16 d'abril
Organitza: Ajuntament de Poboleda
Lloc: Poboleda
La 11ª edició de “Poboleda Vins”  desprès de 2 anys sense poder-nos trobar, es portarà a terme aquest dissabte, 16 d’abril, a partir de les 10:30 h i fins a les 14:30 h a la Pista Poliesportiva de Poboleda. Els Cellers de Poboleda, que organitzen aquesta mostra amb el suport del Ajuntament de Poboleda i del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat.
 
La mostra amb 11 anys de recorregut, es fidel al model en el que els productors d’aquesta vila presenten la cita com una oportunitat per conèixer els vins i les novetats elaborades als cellers d’aquesta zona de la DOQ Priorat i poder-ne descobrir les particularitats i tipicitat dels vins de Vila, Paratge, Guarda.
 
Els cellers de Poboleda que han confirmat la seva participació a “Poboleda Vins 2022” són els següents: Burgos Porta,  Crivellé i Valls, Hidalgo Albert, Mas d’en Just, Mas Doix, Tane Vins,  Terres de Vidalba, Totó Marqués, Celler Unió, Mas d’en Blei, Mas la Mola, Perinet, Sandra Doix, Forer Massard, Genium, Rampoines.

Aquesta és la mostra i degustació de vins dedicada en exclusiva als vins de la DOQ Priorat elaborats a Poboleda.

L’accés serà mitjançant braçalet personal i dona dret a copa Riedel i tast de tots els vins dels cellers participants (+30 vins), el cost del braçalet és de 20€.