XXV Fira Medieval
Del 15 al 17 d'abril
Organitza: Ajuntament d'Hostalric
Lloc: Hostalric
Aquest any 2022 torna la Fira Medieval d’Hostalric i ho fa els dies 15, 16 i 17 d’abril amb una edició molt especial i significativa.

I és que aquest icònic esdeveniment impulsat per l’Ajuntament -amb el suport i la col·laboració del teixit associatiu i comercial local- commemora enguany un quart de vida. 25 anys d’història que l’han situat com una de les festivitats culturals de referència al territori i una plataforma de primer nivell per a donar a conèixer la identitat i la història d’Hostalric i el seu passat i llegat de l’època medieval -un dels més notables de tot Catalunya- com a capital del Vescomtat de Cabrera.

Durant el 2020 la Fira Medieval va quedar suspesa per la pandèmia i l’any 2021 es va celebrar en un format més petit, de caire local i sense mercat. Amb tot, aquest any torna amb tot el seu esplendor i recupera la seva essència festiva i participativa.

Durant tres dies el Castell i el seu fossat, el carrer Raval, el carrer Major, la plaça dels Bous, la Via Romana, el claustre de l’Ajuntament, la plaça de La Domus-Can Llensa, la plaça de la cova del Relliguer, la Torre dels Frares, la plaça de la Vila, el portal de Barcelona, la plaça Mossèn Dari... acolliran múltiples propostes culturals, lúdiques i festives per a totes les edats amb el fet medieval com a eix vertebrador.

El programa d’activitats el podeu consultar AQUÍ